Menu

Basic skincare

 

 

Facial reiniging

60 minuten

€ 47-

Complete reiniging met shapen van de wenkbrauwen, verwijderen van onzuiverheden, een masker en dagmake-up


 

Facial compleet

90 Minuten

€ 49,95

Complete reiniging inclusief massage van het gezicht nek en schouders, wenkbrauwen shapen, onzuiverheden verwijderen, een masker en dagverzorging.


 

Diva facial

voor meiden tot 18 jaar

60 Minuten

€ 35,00

Kies naast de basis reiniging en dagverzorging nog uit vier onderdelen: Scrub, onzuiverheden verwijderen, wenkbrauwen shapen, wenkbrauwen verven, masker en make-up


 

 

Special skincare

Bindweefsel massage

30 Minuten

€ 35,00

Bindweefsel massage stimuleert de huiddoorbloeding, reduceert blokkades, is huidverjongend en geeft de huid een boost om weer beter in staat te zijn om voedingstoffen op te nemen en afvalstoffen af te voeren. Hierdoor verminderen rimpels, acne en andere huidsverkleuringen Bij een kuur van 10 keer bindweefsel massage de 10e keer gratis.


 

Collageen facial

20 minuten (alleen te boeken bij complete behandeling)

€20,00

Deze behandeling kan in combinatie met de reinigende of complete facial. Bij deze behandeling gebruiken wij een vlies met pure collageenvezels. Zeer geschrikt voor de rijpere huid of voor een bruid. De huid neemt elasticiteit toe en huidirritaties verminderen. Ook is het preventief voor couperose en werkt het verstevigend en structuur verbeterend


 

Hals en decolleté pakking

€7,50

Een power pakking door middel van "Superior Anti-Age Neck&Decolleté Cream". Deze creme werkt tegen ouderdomsvlekjes en heeft een herstellend vermogen op een beschadigde huid. De créme word afgesloten met folie en een warme handdoek waardoor de créme nog intensiever intrekt. De huid voelt gehydrateerd en zacht aan!


 NCPI Behandeling

NCPI - Create an intelligent skin! 

Wat is het NCPI-Systeem?

Een combinatie van zowel inwendig als uitwendige verzorging. De behandelingen zijn huid verbeterend ingesteld door middel van onder andere hyaluronzuur en andere werkstoffen. Hierdoor werkt het in tegenstelling tot meeste producten tot in de diepere huidlagen. Bovendien kunt u door middel van bijpassende voedingssupplementen nog beter resultaat behalen. 

Wij hebben verschillende NCPI Facials gericht op alle huidproblemen:

  • Purifying 
  • Superiour Anti Age
  • Ultimate Repair
  • Whitening

Benieuwd welke behandeling bij u past? Maak dan vrijblijvend een afspraak voor een gratis intake om meer te weten te komen!

 


60 Minuten

€65,00

Speciale power behandeling waarbij wij exclusief producten gebruiken van de NCPI Tyro lijn. Na deze behandeling ziet u direct een verbetering van de huidstructuur! 

For men facial

Non noncense facial

60 minuten

€49,95

Een no nonsense facial bestaande uit een reiniging, scrub, onzuiverheden verwijderen, massage van schouders, nek en hoofd, masker en specifieke mannen dagverzorging.

De huid van de man heeft specifieke behoeftes. De huid is dikker dan die van de dames en is ook door scheren anders. Wij kijken naar de behoefte van de huid en combineren met de juiste producten een complete energievolle behandeling.

Hand treatments

Handcoaching

45 minuten

€ 30,00

Onze handen hebben ook verzorging nodig. Vandaar deze update voor uw handen bestaande uit: handscrub met Peachscrub, massage met handnachtmasker, modelleren nagels, nagelriemen verzorgen en lakken van de nagels met de nieuwste nagel trends.


 Handpakking

15 minuten

€ 7,50

Kan los of tijdens een behandeling geboekt worden. Eerst worden uw handen gescrubt met de Tyro Peach scrub en daarna krijgen uw handen een hydra-boost pakking met onze Handnachtmasker.

 


Quick nail update

20 min

€ 19,50

Hand scrub, nagels vijlen en lakken met de nieuwste nagel trends.

 

 


 

Extra's

HD brow treatment

30 minuten

€ 25,-

Voor iedereen is de perfecte wenkbrauw te bereiken! Dunne, dikke of bijna geen wenkbrauwen, na deze behandeling heeft u uw ideale wenkbrauw! behandeling bestaande uit: Epileren, verven, knippen, bijtekenen en thuisadvies.

 

 Extra's

wimpers verven  12,50
Wimpers en wenkbrauwen verven  20,00
Epileren, wimpers en wenkbrauwen verven  28,50
Epileren  12,50
Bovenlip harsen 12,00
Kin harsen 7,50
gezicht harsen (lip+kin+zijkanten wang) 16,95
Wenkbrauwen verven  11,95

 

Contact Bel ons !

Reserveren

Telefonisch: 0299-472297

Email: info@schoonheidssalonanja.nl

(bellen is sneller)

Schoonheidssalon Anja

Waagplein 12

1441 BR Purmerend

(tegenover Theater de Purmaryn)